Van A tot Z…

Over ons

Wij leveren cursussen & opleidingen van kwaliteit

Bij Solestus Opleidingen koesteren we een diepe passie voor het geven van hoogwaardige opleidingen aan beroepschauffeurs. Deze passie zit in ons DNA en drijft ons elke dag om de meest effectieve en boeiende leermogelijkheden te creëren, zodat jij met vertrouwen en vaardigheid de weg op kunt gaan.

0+

Jaar ervaring

Kies voor onze cursussen en opleidingen en rol moeiteloos de weg op, gewapend met kennis, vertrouwen en professionaliteit.

Over ons

Kom bij ons je opleiding doen

Bij solestus moet je zijn voor de NIWO en planners opleiding, en nog veel meer. Kom bij ons je opleiding doen en ontdek de hoogwaardige opleidingen die wij aanbieden voor beroepschauffeurs. Met onze passie voor het geven van kwaliteitsonderwijs en onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat jij met vertrouwen en professionaliteit de weg op kunt gaan. Daarnaast bieden wij ook de beste koffie en heerlijke lunches tijdens de opleidingen. Boek jouw opleiding eenvoudig bij ons en word een expert in jouw opleiding.

Over ons

Wij hebben in ieder geval de beste koffie

dp transport img 11

Code 95 leren is als een roadtrip zonder GPS – soms verwarrend, soms hilarisch, maar uiteindelijk kom je precies waar je moet zijn! Buckle up en laten we samen deze educatieve joyride maken!

Solestus Opleidingen FAVICON PNG

Jouw opleidingen makkelijk geboekt

Heb je vragen? Twijfel niet, we zijn er voor je.

Home

Werknemers

Werkgevers

Over ons

Vacatures

Contact

0570-781010

info@solestus.com