W01-E Het Nieuwe Rijden e-learning

Over de opleiding

De cursus Het Nieuwe Rijden is een training voor beroepschauffeurs om op een efficiënte en veilige manier te rijden, met als doel het verminderen van brandstofverbruik, CO2-uitstoot en kosten. Het is ontwikkeld om een bijdrage te leveren aan duurzaamheid en het terugdringen van de milieubelasting van het wegtransport.

De cursus bestaat uit zowel theoretische als praktische onderdelen, en richt zich op onderwerpen zoals rijstijlanalyse, energiebesparing, anticiperen op het verkeer, voertuigtechniek, enzovoort. Deelnemers leren onder meer hoe ze het brandstofverbruik kunnen verminderen door het juiste gebruik van de versnellingsbak, het vermijden van onnodig stationair draaien van de motor, het correct inschatten van de verkeerssituatie en het tijdig nemen van beslissingen om zo min mogelijk te remmen.

Wat ga je leren?

  • Beter rijden
  • Minder Co2 uitstoot
  • Minder brandstof verbruik

Belangrijke info

Voor wie is de cursus

Deze cursus is geschikt voor beroepschauffeurs. Zowel voor bus/touringcarchauffeurs als vrachtwagenchauffeurs.  Om te voldoen aan de Europese Richtlijn Vakbekwaamheid die je iedere 5 jaar minimaal 7 uur praktijkcursus te doen. Deze cursus telt mee voor 7 uur code 95  Het is ook een belangrijk onderdeel van duurzaamheid- en CO2-reductieprogramma’s in de transportsector.

Incompany

Graag geven wij deze cursus bij u op locatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voorwaarden cursussen

Klik op de link om de Algemene voorwaarden te bekijken

Vanaf artikel 25 opleidingen

Dit bedrag is zonder voertuig

€340,00

excl BTW

SOOB Subsidie

€100,00
Details

Beginner

4 uur e-learning 3 uur praktijk

Contact
0570-781010
support@solestus.com
Bedankt voor je aanmelding!
There was an issue submitting the form!

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Home

Werknemers

Werkgevers

Over ons

Vacatures

Contact

0570-781010

info@solestus.com