U47-1 Verkeerseducatie

Over de opleiding

De cursus Verkeerseducatie is een training voor chauffeurs die gericht is op het vergroten van de verkeersveiligheid. De cursus heeft als doel het bewustzijn van de chauffeur te vergroten met betrekking tot de risico’s en gevaren van het rijden op de weg, en om de chauffeur te leren hoe hier op een veilige en verantwoorde manier mee om te gaan.

Tijdens de cursus worden onderwerpen behandeld zoals verkeersinzicht, defensief rijden, risicoanalyse, verkeersregels en -borden, en de interactie met andere weggebruikers. Ook wordt er aandacht besteed aan de specifieke risico’s van het rijden met een vrachtwagen, zoals dode hoeken en manoeuvres.

Naast theoretische kennis is er ook aandacht voor praktische vaardigheden, zoals het inschatten van situaties, het nemen van de juiste beslissingen en het voorkomen van ongelukken. Deelnemers krijgen feedback op hun rijgedrag en leren hoe ze dit kunnen verbeteren.

Wat ga je leren?

  • De meest recente verkeersregels
  • Kennis over gedragsregels
  • Betekenis van verkeerstekens en aanwijzingen

Belangrijke info

Incompany

Graag geven wij deze cursus bij u op locatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voor wie is de cursus

De cursus Verkeerseducatie is niet alleen belangrijk voor de verkeersveiligheid, maar kan ook leiden tot kostenbesparingen door een lager risico op ongelukken en schade. De cursus is daarom een belangrijk onderdeel van de nascholing voor beroepschauffeurs en wordt vaak opgenomen in opleidingstrajecten en nascholingsprogramma’s in de sector.

Voorwaarden cursussen

Klik op de link om de Algemene voorwaarden te bekijken

Vanaf artikel 25 opleidingen

€225,00

excl BTW

SOOB Subsidie

€75,00
Details

Beginner

7 uur

Contact
0570-781010
support@solestus.com
Bedankt voor je aanmelding!
There was an issue submitting the form!

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Home

Werknemers

Werkgevers

Over ons

Vacatures

Contact

0570-781010

info@solestus.com