U37-1 Veilig werken langs de weg

Over de opleiding

Tijdens de cursus worden verschillende aspecten van veiligheid behandeld, waaronder wet- en regelgeving met betrekking tot werken langs de weg, verkeersveiligheid, risicoanalyse en -beheer, en het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen.

De deelnemers leren hoe ze de verkeerssituatie kunnen inschatten en risico’s kunnen identificeren bij het werken langs de weg. Ze worden getraind in het nemen van de juiste voorzorgsmaatregelen om zichzelf en anderen te beschermen, zoals het opzetten van de juiste verkeersmaatregelen, het gebruik van waarschuwingsborden en -signalen, en het waarborgen van een goede zichtbaarheid.

Daarnaast wordt er aandacht besteed aan communicatie en samenwerking met andere weggebruikers en collega’s om een veilige werkomgeving te creëren. Deelnemers leren hoe ze effectief kunnen communiceren met weggebruikers, hoe ze moeten handelen in noodsituaties en hoe ze kunnen omgaan met afleidingen en stressvolle situaties.

Wat ga je leren?

  • Relevante wet- en regelgeving
  • Omgaan met weggebruikers
  • Veiligheidsmaatregelen

Belangrijke info

Resultaat

Na het voltooien van de cursus zullen deelnemers een grondig begrip hebben van de risico’s en veiligheidsmaatregelen bij het werken langs de weg. Ze zullen in staat zijn om veiligheidsprocedures toe te passen, verkeerssituaties correct in te schatten en gepaste maatregelen te nemen om zichzelf en anderen te beschermen. Door de cursus te volgen, kunnen deelnemers bijdragen aan het verminderen van ongevallen en het bevorderen van een veilige werkomgeving langs de weg.

Voor wie is de cursus

De cursus kan gericht zijn op verschillende beroepsgroepen die regelmatig langs de weg werken, zoals wegwerkers, verkeersregelaars, bouwvakkers en hulpdiensten. De inhoud van de cursus kan worden afgestemd op de specifieke behoeften van de deelnemers.

Incompany

Graag geven wij deze cursus bij u op locatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voorwaarden cursussen

Klik op de link om de Algemene voorwaarden te bekijken

Vanaf artikel 25 opleidingen

€240,00

excl btw
Details

Beginner

1 dag

Contact
0570-781010
support@solestus.com
Bedankt voor je aanmelding!
There was an issue submitting the form!

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Home

Werknemers

Werkgevers

Over ons

Vacatures

Contact

0570-781010

info@solestus.com