U19-1 Leefstijl

Over de opleiding

De cursus Leefstijl is gericht op het bevorderen van een gezonde levensstijl en het verbeteren van de kwaliteit van leven. Tijdens de cursus worden verschillende aspecten van leefstijl behandeld, zoals voeding, beweging, ontspanning en slaap.  

Je leert hoe je gezonde keuzes maakt op het gebied van voeding, welke soorten beweging het meest geschikt zijn voor je lichaam en hoe  ontspanning en slaap kunnen geïntegreerd kan worden in het dagelijks leven. Ook wordt er aandacht besteed aan het herkennen van stressfactoren en het vinden van manieren om hiermee om te gaan.  

De cursus is interactief van aard en biedt de mogelijkheid om te oefenen met de vaardigheden die je leert. Door middel van groepsdiscussies, praktische oefeningen en andere werkvormen word je gestimuleerd om actief aan de slag te gaan met je eigen leefstijl. 

Wat ga je leren?

  • Leefstijl
  • Gezond eten
  • Beweging

Belangrijke info

Voor wie is de cursus

Voor iedereen die een gezonde(re) leefstijl wil behalen. De cursus kan ook met Code 95. Er wordt dat extra rekening gehouden met de omstandigheden voor chauffeurs.
Onze docent Adrie Roetert is orthomoleculair voedingsdeskundige en heeft zich compleet verdiept in het leven van chauffeurs en de cursus hierop afgestemd.

Incompany

Graag geven wij deze cursus bij u op locatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voorwaarden cursussen

Klik op de link om de Algemene voorwaarden te bekijken

Vanaf artikel 25 opleidingen

In combinatie met STL Drive

€225,00

excl BTW

SOOB Subsidie

€200,00
Details

Beginner

7 uur

Contact
0570-781010
support@solestus.com
Bedankt voor je aanmelding!
There was an issue submitting the form!

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Home

Werknemers

Werkgevers

Over ons

Vacatures

Contact

0570-781010

info@solestus.com