Niet spieken hé…

Copyright policy

Laatst bijgewerkt: 02-02-2024

Welkom bij Opleidingen.solestus.com (“wij”, “ons” of “onze”). Dit Auteursrechtenbeleid is bedoeld om duidelijkheid te verschaffen over de regels en beperkingen met betrekking tot het gebruik van inhoud op onze website opleidingen.solestus.com (“de website”).

1. Auteursrechten en eigendom

Alle inhoud op deze website, inclusief maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen, video’s, grafieken, logo’s en andere materialen, is beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten die toebehoren aan Opleidingen.solestus.com of aan de oorspronkelijke rechthebbenden.

2. Gebruik van de inhoud

a. U mag de inhoud van deze website bekijken, afdrukken en downloaden voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik.

b. Het is niet toegestaan om de inhoud te reproduceren, wijzigen, distribueren, door te geven, publiekelijk weer te geven, afgeleide werken te maken of op enige andere wijze de inhoud te gebruiken voor commerciële doeleinden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Opleidingen.solestus.com.

3. Gebruik van merken en logo’s

Het gebruik van de handelsnamen, handelsmerken, dienstmerken, logo’s en andere identificatiemiddelen van Opleidingen.solestus.com is strikt verboden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

4. Inzendingen van gebruikers

Als u inhoud, zoals opmerkingen, feedback, suggesties of andere materialen, indient op of via de website, geeft u Opleidingen.solestus.com het recht om deze materialen te gebruiken, wijzigen, aanpassen, publiceren, vertalen en distribueren voor elk doel en in alle media wereldwijd, zonder enige vergoeding aan u.

5. Melding van inbreuk

Als u van mening bent dat uw auteursrechten zijn geschonden op de website, neem dan contact met ons op via [contactgegevens] met de volgende informatie:

a. Een fysieke of elektronische handtekening van de persoon die gemachtigd is om namens de eigenaar van het auteursrecht op te treden.

b. Identificatie van het auteursrechtelijk beschermde werk waarvan wordt beweerd dat het is geschonden.

c. Identificatie van het materiaal waarop wordt beweerd dat het inbreuk maakt en voldoende informatie om het ons in staat te stellen het materiaal te lokaliseren.

d. Uw contactgegevens, inclusief adres, telefoonnummer en e-mailadres.

6. Wijzigingen in het auteursrechtenbeleid

We behouden ons het recht voor om dit Auteursrechtenbeleid op elk moment bij te werken. Alle wijzigingen worden onmiddellijk van kracht na plaatsing van het bijgewerkte beleid op de website. We raden u aan regelmatig terug te keren naar deze pagina om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

Dit auteursrechtenbeleid is voor het laatst bijgewerkt op 02-02-2024.

Home

Werknemers

Werkgevers

Over ons

Vacatures

Contact

0570-781010

info@solestus.com