Nascholing

Code 95

Meest gestelde vragen

Code 95 cursusaanbod

Ontdek ons diverse aanbod van Code 95 cursussen, van basistrainingen tot gespecialiseerde modules. Onze ervaren instructeurs zorgen voor boeiende en effectieve trainingen die voldoen aan alle wettelijke vereisten. Bekijk ons uitgebreide cursusaanbod en plan vandaag nog de perfecte nascholing.

Klaar om een cursus te boeken? Agenda bekijken.

 

Code 95
dp transport grey icon 16

Code 95 – Verbeter je vakwekwaamheid

Up-to-date kennis

Leer de nieuwste regelgeving en technieken in de transportsector, zodat u altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Betere carrièrekansen

Door uw vakbekwaamheid te verbeteren met Code 95, opent u de deuren naar nieuwe carrièremogelijkheden en kunt u een voorsprong krijgen op concurrenten in de transportsector.

Verhoogde veiligheid

Leer hoe u veilig kunt werken langs de weg en hoe u noodsituaties kunt aanpakken met de BHV-cursus. Uw veiligheid en die van anderen zijn van het grootste belang.

Waarom kiezen voor Solestus Opleidingen

Waarom kiezen voor onze Code 95?

Ontdek waarom Solestus Opleidingen de ideale keuze is voor Code 95 trainingen. Met onze toewijding aan kwaliteit, flexibiliteit en resultaten, bieden wij een unieke leerervaring die uw chauffeurs en bedrijf naar een hoger niveau tilt. Leer meer over onze aanpak en expertise op het gebied van Code 95. Onze missie is duidelijk – het bieden van hoogwaardige opleidingen die niet alleen voldoen aan de wettelijke vereisten, maar ook de professionele vaardigheden van chauffeurs naar nieuwe hoogten tillen.

Heb je meer informatie nodig? Neem dan contact op.

Inbegrepen bij iedere opleiding

Over heerlijke koffie

Tussendoortje

Water & Fris

macbook-floating-white-left

Code 95 Nascholing met E-learning

Met e-learning kunnen chauffeurs leren op hun eigen tempo en op momenten die het beste passen bij hun drukke schema’s. Geen gedoe met reizen naar een specifieke locatie; Code 95 nascholing wordt toegankelijker met een klik.

Kies voor Code 95 nascholing met e-learning en omarm de moderne, efficiënte manier van leren. Bij Solestus Opleidingen is de weg naar professionele ontwikkeling geplaveid met innovatie en flexibiliteit.

Code 95 e-learning boeken

Home

Werknemers

Werkgevers

Over ons

Vacatures

Contact

0570-781010

info@solestus.com